Foredrag 2021


Foredrag 2021

Allergi, følelser og kinesiologi

Er du nysgerrig på hvad kinesiologi er og kan hjælpe dig med og hvordan følelser kan hænge sammen med udvikling af allergi/høfeber?Denne aften lærer du desuden energiøvelser, der kan styrke dit immunforsvar og en simpel måde at teste på selv, så du fx vælger de rigtige fødevarer og kosttilskud for både dig og din familie.

Mandag d. 16.8. kl. 19-21 Sangdrosselvej 3, Tåsinge

Torsdag d. 16.9. kl. 19-21 Odense

Deltagerpris: 100,-/50,- børn

Tilmelding

Bach blomsterremedier         

– det handler om følelser.

Særligt fokus på børn i alle aldre.

Systemet består af 38 enkeltremedier og nødhjælpsremediet Rescue, som nok er mest kendt.

Hvert remedie repræsenter en følelse, så som jalousi, ensomhed, angst, håbløshed, uro m.m., følelser som alle kender til, men som til tider og i bestemte faser i livet, pludselig overskygger glæden ved livet. Remedierne hjælper med at finde de positive aspekter frem igen fx bliver angst til mod og tryghed.

Foredraget vil have særligt fokus på børns følelser og reaktioner i alle aldre.

Torsdag d. 12.8. kl. 17-19 Odense

Deltagerpris: 100,-

Tilmelding

Kemi- og giftfri hverdag med æteriske olier 

Æteriske olier har været kendt og anvendt i mere end 2000 år. De anvendes som dufte/parfumer og i sundhedsfremmende øjemed.

Disse olier fra doTERRA, er 100% rene og kan derfor i de fleste tilfælde indtages, påsmøres huden og indåndes uden ubehag og allergiske reaktioner.

Der vil blive gennemgået de 10 mest populære olier også kaldet “Familiens husapotek”. Under gennemgangen, vil jeg komme ind på hvilke chakraer de kan styrke.

Mandag d. 25.5. kl 19-21 Odense

Torsdag d. 26.8. kl. 19-21 Odense

Deltagerpris: 30,-

Tilmelding