Fjernbehandling med 10% rabat


Da jeg ikke giver fysiske behandlinger pt.,tilbyder jeg i stedet fjernbehandling med kinesiologi, fjernhealing (Reiki) og Bachterapi over telefonen.

Fjernbehandling er noget jeg, med succes, har praktiseret igennem flere år og med gode resultater.

Sådan foregår en fjernbehandling: Book din tid, som normalt via www.energiarbejder.onlinebooq.dk Hvis du er ny klient hos mig, fremsender jeg en samtykkeerklæring som jeg beder dig udfylde og returnere i underskrevet tilstand. Ved Fjernhealing har jeg brug for dit fulde navn.

Når aftalen starter, fx. kl. 10, så ringer du op på telefon 28604447, via Messenger eller sender en mail. Her får vi en snak om dine udfordringer og/eller hvordan du har haft det siden din sidste behandling. Vi fastsætter et mål for behandlingen. Herefter slutter vi samtalen og du sætter eller lægger dig et sted, hvor du er uforstyrret. Jeg går i gang med behandlingen, hvor jeg bruger en hjælper, der “er dig” under behandlingen. Jeg bruger samme tid og samme procedure som, hvis du selv havde ligget på briksen. Når behandlingen er slut, ringer jeg dig op og vi taler om det jeg har testet frem, dine hjemmeopgaver og eventuelle Bachremedier (som sendes til dig).

Bachterapi: Foregår over telefon eller via Messenger. Det er en samtale om de følelser, der kører med dig lige nu og sammen finder vi de 5-7 remedier, der vil støtte dig i dit følelsesmæssige arbejde. Der er til 3 ugers behandling i den personlige flaske jeg derefter blander til dig. Den sendes med posten. Når de 3 uger er gået, kan vi lave en justering, da du vil opleve at nogle af de følelser du i starten kæmpede med, enten er forsvundet eller er dæmpet. Efter samtalen lægger du dig et roligt sted, så jeg kan sende en kort healing til dig. Den er med til at berolige dig efter vi har talt om de svære følelser.

Læs mere: Klienter fortæller om deres oplevelser med fjernbehandling

Book din tid