Wellness massage


 

Wellness massage for kvinder og børn

60 min. (børn) – 90 min. (voksne)

blid wellness massage på hele kroppen

kr. 450,-/750,- køb behandling

Kinesiologi og wellness på Tåsinge

Klinikken på Tåsinge

wellness massage

Wellness massagen

Du ligger pakket ind i lagner og tæpper på varmetæppe kun iført trusser. På  1  1/2 time kommer jeg hele kroppen igennem med blide rolige strøg, der får din krop til, at slappe helt af. Når kroppen er varm og afslappet, kommer jeg nemmere ind til dine blokeringer i muskler og væv. Undervejs bruger jeg elementer fra healing og enhedsterapi, duft olier fra doTerra, bachessenser, magnetterapi. Wellness massagen afsluttes med beroligende ansigtsmassage. Min erfaring er, at det ikke behøver være hård massage for, at trænge ind og opløse spændte muskler. I denne wellness massage opfanger jeg også signaler fra kroppen ud fra hvor der er spændinger og danner mig et billede af, hvor klientens udfordringer kan ligge følelsesmæssigt. Så ofte ønsker klienten, at følge op med et behandlingsforløb med kinesiologi og energiarbejde, så de spændinger kroppen “snakker om”, kan bearbejdes.

Afsæt 2 timer, så der er tid til af- og påklædning, samt snak.

Bemærk! Jeg masserer kun kvinder og børn

Medbring 2 lagner (evt. 1 lagen og 1 dynebetræk)og 1 håndklæde. Det skal ikke være dit pæneste, da der kan komme olie på.

Jeg giver wellness massage på Fyn, i Odense og på Tåsinge. Skriv eller ring 2860 4447 til mig, så vi kan aftale hvornår du skal have din forkælelse. Også en rigtig dejlig gave, at give en du holder af. Du kan også booke din wellness massage online