Allergibehandling med 10% rabat

Røde øjne, snue og atjuuu !
Længes du efter, at nyde foråret?
Jeg behandler på en nænsom måde uden kemi.

 Løber næsen, klør øjnene eller mærker du lignende gener?

book tid

Behandling på en blid og nænsom måde uden bivirkninger

Ofte tager medicinen ikke generne, folk fortæller, at de går rundt som i en osteklokke og har slet ikke den energi, de burde have.

Hvis du ikke helt er parat til, at droppe din medicin, så kan kinesiologi behandling supplere og mindske generne ved allergi og høfeber, men de fleste oplever, at de kan mindske indtag af medicin eller helt undvære den efter et behandlings forløb med kinesiologi.

Start i god tid med, at forberede kroppen (dvs. januar-marts), så er der en chance for, at du ikke vil opleve de gener du plejer. Fordelen ved kinesiologi og andre alternative metoder er, at du ofte bliver din allergi og høfeber helt kvit. Så for den pris du betaler på et år til medicin, kan du måske blive helt fri for generende snue, løbende øjne og træthed. Jeg skriver måske, da jeg ikke kan give garanti for, at netop din allergi vil blive helt helbredt….men er det ikke værd, at give et forsøg?

Sådan foregår behandlingen

Handler din allergi fx om katte  eller hunde (hår, skæl…) så bruger jeg en lille pose med hår, som placeres på din navle og jeg provokerer på den måde dit system. Men langt de fleste klienter kan relatere til en følelsesmæssig oplevelse de har haft tidligt i livet eller som deres mor har oplevet under graviditeten.

Kontakt mig, hvis du er  parat til, at prøve et alternativ til medicinsk behandling.

 Hvad er pollenallergi og hvordan kan du selv mindske generne?