Om mig


Kinesiolog RAB og energiarbejder Lene Jespersen

Mit navn er Lene Jespersen, jeg er årgang 1967 og er bosat på Tåsinge, hvor jeg har klinik. Desuden har jeg klinik i Odense S.

Kinesiologi på Tåsinge

Klinikken på Tåsinge

klinik Odense

Energiarbejder forstået på den måde, at jeg hjælper krop og sind med, at slippe gamle negative mønstre og i stedet lade energien flyde frit, så du som menneske kan komme tættere på dit mål uden spændinger og begrænsninger.

Jeg er uddannet folkeskolelærer og har arbejdet som sådan i 10 år. Tidligere har jeg arbejdet 2 1/2 år som pædagog i bh. klasse og SFO og altid undervist/instrueret børn i mit fritidsliv.

Jeg har meget undervisnings erfaring og er god til, at spotte hvor “skoen trykker” hos børn og kan på på en nænsom måde få vendt en negativ strategi til en positiv opfattelse af udfordringen. Læs mere

Gennem 12 år har jeg arbejdet frivilligt som vejleder for de brystopererede gennem Kræftens bekæmpelse, da jeg selv har gennemgået 2 kræftsygdomme. Jeg har kendskab til sygdom, depression og stress både som patient og som pårørende.

Hvorfor kinesiologi?

Jeg fik øjnene op for kinesiologi da jeg var lærer og kunne se det som et fantastisk værktøj, som kan være med til, at hjælpe børn med bl.a indlæringsvanskeligheder. Metoden har været godkendt i folkeskolen siden 1990. og er et godt supplement til støtte- og specialundervisning. Så i 2009 gik jeg i gang med uddannelsen hos Kinesiologi akademiet.

Metoden er målrettet, blid og effektiv og jeg føler mig som en detektiv, når jeg finder frem til klientens dybereliggende årsager til deres ubehag, smerte eller negative mønstre.

Uddannelse og kurser i kinesiologi og energiarbejde

I 2009 gik jeg i gang med uddannelsen til kinesiolog og har pr. 1.2.13 ret til, at tilføje RAB

(registreret alternativ behandler) til min titel. Her får du lige en rap om emnet 🙂

Uddannelsen til kinesiolog har jeg taget hos Birgit Nielsen på Fyn og Kinesiologi akademiet

Jeg har læst anatomi, fysiologi og sygdomslære hos ZCD Odense

Bachterapeut uddannelsen hos Susanne Løfgren og Certificeret Bachterapeut. I 2018 har jeg været i gang med en Bachlærer uddannelse, hvor jeg bliver i stand til, at undervise i trin 1 (alle 38 remedier, deres betydning og brug)

Jeg er indviet til Reiki mester (Reiki healing) hos Helle Hansen

Kinergetics unit 1-3, BNT, RESET og RESET instruktør hos Phillip Rafferty

Certificeret Aroma touch behandler hos Lenka Markova. doTerra

Jeg er pr. 1.11. 2015 blevet Enhedsterapeut. En 3 årig uddannelse, der udbydes af ,  Kinesiologi akademiet og den norske læge Audun Myskja.

Jeg har desuden gået 2 år på iværksætteruddannelsen Boost sydfyn/ Fremtidsfabrikken

Undervisning og kurser

RESET 1, hvor man lærer at behandle sig selv og andre for spændinger i kæben. Det er et 5 timers kursus, hvor alle kan deltage uanset erfaring. Hvis man i forvejen er behandler, er det et teknik, der kan implementeres direkte i klinikken. Der udstedes certifikat. Kurset udbydes i Odense og på Sydfyn. Se kalender

Bach trin 1, som er første del af bachterapeut uddannelsen. Kurset henvender sig både til kursister, der ønsker et kendskab til de 38 enkeltremedier, historien bag og hvordan man kan bruge Bachs blomsterremedier til sig selv og sine nærmeste. Men også til erfarne behandlere, som ønsker at bruge Bachs blomsterremedier som en del af deres behandling. Kurset er et forløb på 14 timer fordelt på 2 undervisningsgange. Der udstedes certifikat. Fra efteråret 2020, tilbyder jeg også Trin 2. Kurser udbydes i Odense og på Tåsinge.