Afstressende behandling med 100% rene æteriske olier


Jeg bruger 100% rene æteriske terapeutiske olier ,som med blide strøg påføres ryg og fødder. Olierne  stimulerer immunforsvaret, giver energi, afstresser og giver balance til krop og sind. Medbring 1 lagen og 1 håndklæde. Det skal ikke være dit pæneste, da der kan komme olie på

45 minutter:  400,-

Tilkøb: 15  min. for 100,- hvor der arbejdes på brystkasse, mave og hænder.

Langs rygraden har vi en øget aktivitet og koncentration af nerver og arterier. Denne koncentration skaber øget blodgennemstrømning og evne til optagelse af olierne, og det giver mulighed for øget fordeling og gavn af olierne i kroppen. Man udnytter følsomheden i kroppens nervemæssige struktur, og det kan forbedre optagelsen af de essentielle olier benyttet direkte på huden.

Derfor er ARōMA TOUCH TECHNIQUE™ behandlingen så enkel og effektfuld og støttende for hele kroppens evne til selvhelbredelse på en lang række områder, især lindres stress- og betændelsestilstande og deres følgevirkninger, samtidig afgiftes kroppen og bringes tilbage til en tilstand af balance.

Aroma Touch olierne:

Afstressende Aroma Touch behandling med æteriske olier
  • Balance – God for jordforbindelsen
  • Lavendel – Beroligende
  • Melaleuca(tea tree) – Udrensende
  • On Guard – Styrker immunforsvaret
  • AromaTouch – Massage blanding, der reducerer betændelstilstande
  • Deep Blue – Lindrende for muskler og led
  • Vild appelsin – Opløftende
  • Pebermynte – Renser og stimulerer

Vil vide mere om hvad de 100% rene Æteriske olier kan gøre for dig og din families generelle helbredstilstand- helt naturligt?

Deltag i informations møde om familiens husapotek eller få mødet hjem til dig, så gennemgår jeg olierne sammen med dig.

Hvis du slet ikke kan vente med at afprøve, dufte og opdage oliernes fantastiske egenskaber, så kan du købe et prøvesæt med 11 olier (1 ml. af hver) ved at skrive til mig

Jeg er certificeret i Aroma Touch Tecknique og det kan du også blive, så holde øje med kurser eller kontakt mig.