Bach trin 1 og 2 (certificeret)

Jeg er Kinesiolog, Bachterapeut og underviser på Den Internationale Bachterapeutuddannelse. Jeg udbyder Bach Trin 1 og 2 på Fyn, hvor jeg foreløbig er den eneste underviser. Kurser i Bach 1 og 2 tilbydes i Odense og på Tåsinge.

Hvad er Bachs blomsterremedier?

Bachs blomsterremedier består af 38 individuelle remedier og 1 blandings remedie, Rescue. Hver især repræsenterer de en følelse, som fra tid til anden popper op og forstyrrer os. Dette kunne f.eks. være i alle overgangsfaser, hvor vi måske både skal vænne os til en ny situation, lære at acceptere hvordan kroppen ændrer sig eller se fremad i stedet for at hænge i fortiden.

 

Aktuelle kurser i Bach trin 1 og 2

Bach trin 1

Tåsinge: 14. + 15. september 2024 kl. 10-17 (hel weekend)

Om kurset: På kurset hører du om Dr. Bach og hans tanker bag remedierne og hans sygdomssyn. Alle remedierne i de 7 hovedgrupper samt RESCUE gennemgås og du lærer at ”spotte”, hvad der er brug for til dig og dine nærmeste. Efter endt kursus får du vejledning til at lave din egen behandlerflaske, som du får med hjem til egen behandling i 3 uger.

Pris: 2.300,- incl. kaffe/te og snacks, materiale, Susanne Løfgrens bog om Bachremedierne, 2 behandlerflasker og et certifikat, samt et gavekort på 600,- til køb af Bachkassen hos Helsam.

 

Bach trin 2

Tåsinge: kl. 10-17 (hel weekend)

Om kurset: Vi vil på dette kursus dykke mere ned i de 38 remedier og se på forskelle og ligheder. Desuden bliver der fokus på typeremedier, samt at se personlighedstræk hos mennesker og ikke mindst finde sin egen type.

Pris: 2.300,- incl. kaffe/te og snacks, Dr. Bachs egen bog “De tolv helbredere” og 2 behandlerflasker.

Flere kurser og foredrag

RESET (behandling for kæbespændinger)

Har du lyst til at høre mere om, hvordan du kan optimere din energi? Så skriv dig op til mit nyhedsbrev