http://doterra.myvoffice.com/energiarbejderlenejespersen/#/

Du har nu 4 muligheder for at købe olier

1: Engroskunde

 • Du kan vælge at være kunde og handle til indkøbspris når du har brug for det.
 • Eller fra start vælge at blive loyalitetskunde, hvor du handler hver måned og optjener point og har mulighed for gratis produkter. De optjente point kan du ombytte til varer.

Du bliver automatisk en del at mit team og kan gøre brug af min hjælp og få adgang til en masse info, inspiration og undervisning.

Når du tilmelder dig og handler 1. gang, kan du vælge et startsæt fx. “Familiens husapotek”eller et andet, der passer dig bedre, eller valg selv dine produkter. Vær opmærksom på at du vælger sættet på dansk, så du får kataloget på dansk. Fra 1. køb får du 25% rabat i forhold til vejl. udsalgspris.


*Startsæt #60207324, ”Home essentials-dansk” 9 olier á 15 ml/1 á 5 ml. + diffuser(se billede nederst) : ca. 2451,- incl. kundenummer og forsendelse.

2: Produktkonsulent

En produktkonsulent bygger og leder selv et team og en forretning i samarbejde med mig. Her kan man opnå både point, gratis produkter og bonus for sit arbejde.

Du bliver automatisk en del at mit team og kan gøre brug af min hjælp og få adgang til en masse info, inspiration og undervisning.

Når du tilmelder dig og handler 1. gang, kan du vælge et af disse startsæt eller et andet, der passer dig bedre, eller valgfrie produkter. Vær opmærksom på at du vælger sættet på dansk, så du får kataloget på dansk. Fra 1. køb får du 25% rabat i forhold til vejl. udsalgspris.

*Startsæt #60214687, ”Family essentials-dansk” 10 olier á 5 ml : ca. 1345,- incl. kundenummer og forsendelse.
*Startsæt #60207324, ”Home essentials-dansk” 9 olier á 15 ml/1 á 5 ml. + diffuser (se billede nederst): ca. 2450,- incl. kundenummer og forsendelse.

3: Detailkunde.

Ingen forpligtelser, du skal ikke tage stilling til team, kundefordele eller bonus. Her handler du som på enhver anden webside og får varerne sendt direkte hjem til dig. Du køber til vejl. udsalgspris.

4: Køb hos mig

Du kan også købe olier hos mig til vejledende udsalgspris. Forvent dog lidt længere leveringstid, hvis jeg ikke har den olie eller de produkter du ønsker, så skal jeg bestille dem med min næste ordre (senest d. 12. hver måned) Kan afhentes i Odense eller på Tåsinge eller sendes på din regning.

…eller læs mere og kontakt mig for hjælp.

Hvis du søger naturlige løsninger til dig og din familie, så vil du finde de 100% rene æteriske olier, produkter til personlig pleje, rengøringsprodukter og vitaminer og kosttilskud hos doTERRA. Ved at anvende produkterne er DU med til at gøre en forskel for rigtig mange små dyrkere rundt omkring i verden, der via co-inpact sourcing, giver mennesker mulighed for at dyrke jorden til fordel for dem selv, landsbyen og for os, der køber og anvender olierne.

Som kunde bliver du en del af et stærkt fælleskab, hvor du ved at købe og bruge olierne, er med til at gøre en forskel for så mange mennesker i verden på en etisk og ansvarlig måde. Støtte og hjælp til fattige befolkninger så de kan skabe et levegrundlag, bygge skoler, hospitaler og lave vandboringer. Selv under pandemien og nu krigen i Ukraine donerer firmaet bag disse skønne olier, nødhjælp og er til stede med hjælp.

Æteriske olier er fedtopløselige, duftende og flygtige substanser, som destilleres fra blomster, blade, kerner, rødder, citrusfrugter og bark. De består af meget små molekyler, som optages let i blodbanen, bl.a. gennem hud og lunger. Deres funktion er at beskytte planter, bl.a. ved at afvise bakterier og svamp, og deres duft tiltrækker insekter, som bringer planternes pollen rundt i naturen.

Æteriske oliers renhed og naturkemiske sammensætning er alt afgørende for deres terapeutiske effekt. Du kan være tryg ved renheden i dōTERRAs olier, da de gennemgår omfattende testprocesser, inden de lander i dine hænder.

Kundefordele

Du får fra 1. køb olierne til indkøbspris når du opretter dig med et kundenummer i mit team.

Når du er en del at mit team, er du en del af et fællesskab. Så det er ikke et spørgsmål om at vælge at købe sine varer i Netto eller i Brugsen, du vælger mig at arbejde sammen med. Jeg har helt bogstavligt forpligtet mig til at vejlede, inspirere og hjælpe dig godt i gang med olierne, så brug mig, men vær også opsøgende i forhold til, hvad du brænder for og ønsker mere viden om. Der er en stor vidensbank, videnskabelig dokumentation og meget kompetent hjælp at hente når først du har fået et kundenummer. Det finder du ikke ved at google, det får du udelukkende adgang til via dit kundenummer. Jo mere nysgerrig du er og afprøver olierne i forskellige sammenhænge, jo mere får du ud af dine flasker med “naturens guld”.

 • du får fra første køb, olierne til indkøbspris og sparer altså 25%.
 • du lærer olierne at kende på egen krop.
 • du kan efterfølgende vælge at købe en gang imellem eller blive en del af medlemsklubben for loyale kunder og opnå gratis produkter.
 • du bliver medlem af Facebook grupper, hvor du kan søge råd, oplysninger og få inspiration.
 • der er møder og undervisning i brugen af olierne både i min private gruppe og i de store fælles grupper.
 • du skal ikke kunne det hele selv, du bliver medlem af et stærkt netværk og jeg er til rådighed.
 • der er mulighed for at bygge egen forretning og netværk og derved optjene bonus fra firmaet.

 

Hvad kan du mere købe

Foruden olier, kan du købe:

 • diffuser til at forstøve olierne i lokalet.
 • en spaltet kokosolie, der er god at fortynde olier med.
 • kosttilskud og vitaminer.
 • hudplejeserier.
 • rengøringsprodukter.
 • produkter til personlig hygiejne og velvære.
 • små 2 ml. prøveglas, så du kan dele olierne med din omgangskreds.
 • bokse, tasker til at opbevare olierne i.
 • kampagnetilbud og skriftligt materiale.

For at blive en del af MIT TEAM og arbejde sammen med mig, så er det hos MIG du skal have et kundenummer. Via dette –> link kan du selv oprette dit kundenummer og vælge produkter. Tryk på “join&save” Husk, at vælge dansk.

Ring eller skriv til mig: 28604447