Kæbespændinger (RESET)

Kæbespændinger er noget mange mennesker kender. Vi “bider sammen” og klarer lige lidt flere opgaver eller får ikke sagt fra når vores grænser bliver overskredet. Det samme gælder når vi “klemmer ballerne sammen”. Denne måde at spænde op i kroppen på, giver spændinger i hele kroppen og kan føre til, at kroppen ikke udrenser de affaldsstoffer den skal. Det resulterer i flere spændinger og “tilsanding” i muskler og væv.

Kæbespændinger og manglende udrensning kan føre til tinnitus, nakkesmerter, fordøjelsesproblemer, smerter i muskler og led, migræne og hovedpine m.m.

Kæbespændinger behandles med RESET, en kinesiologi metode, som er kombineret med Reiki healing. Det er en behandling du som klient selv kan lære at lave på et af mine kurser.

Selve behandlingen er delt op i 2 med 3-4 ugers mellemrum (prisen på 1100,- er for begge behandlinger)

BNT

Phillip Rafferty, har også udviklet en behandling til udrensning af affaldsstoffer og tungmetaller, som jeg også tilbyder.

Måske tager du allerede gode kosttilskud, vitaminer og mineraler for at forbedre og styrke din krop, men hvad hvis jeg fortæller dig, at kroppen slet ikke er i stand til at optage alt det gode du fylder i den?

Hvis din krop er i kamp-flugt tilstand, dvs. din krop er stresset, angst eller i voldsom ubalance, så er især nyrerne ikke istand til at optage alt det gode.

Udrensning af affaldsstoffer og tungmetaller med BNT, giver dig et fingerpeg om, hvor du skal sætte ind. Eksempelvis, hvis du har en høj påvirkning af kviksølv, så kan det bl.a. skyldes fyldninger i tænderne og vacciner.

Behandlingen sætter gang i udskillelsen, hvilket for nogle kan virke ret voldsomt, men vær klar over, at det er en naturlig process. Drik meget vand, så du hjælper nyre, blærer og tarme med at udskille det du ikke længere har brug for.

Jeg tilbyder behandling på Fyn, Tåsinge og i Odense.


Metoden er en kombination af kinesiologi og healing, udviklet af Phillip Rafferty.

Det er en meget hurtigere behandlingsform og med virkelig forbløffende resultater.

Der er efterhånden mange behandlere i Danmark også.

Jeg har pt. unit 1-3 ( ud af 7) samt BNT (mineraler og toksiner) og RESET (kæbespændinger) og RESET instruktør, hvor jeg tilbyder 5 timers gør-det-selv workshops