Kinesiologi til børn

Første gang bliver børn taget med hen til mig af deres forældre eller bedsteforældre., oftest fordi en i deres omgangskreds har anbefalet det efter deres eget barn har været hos mig.

Børn skal være trygge ved at komme hos mig, og derfor tager jeg mig god tid til at skabe en god kontakt med barnet. Jeg har lang erfaring med børn, både som folkeskolelærer og som underviser i mit fritidsliv.

Forældre fortæller ofte, at det er barnet, der husker på, at vi har en aftale og at barnet gerne vil hen til mig. Børn kan selv mærke, hvad der er godt for dem.

Jeg behandler børn på Fyn i Odense og på Tåsinge.

Eksempler på problematikker, jeg kan hjælpe med:

  • Allergi
  • Søvnproblemer
  • Ondt i maven
  • Angst
  • Sensitivitet
  • Søskendejalousi

Her er et par eksempler på, hvad jeg har hjulpet børn med

Dreng 1 år

Angst for store og små hunde. Moren fortæller, at han dagen efter behandlingen mødte en stor hund, som han blev meget bange for (der opleves ofte forværring af symptomer ca. et døgn efter). Ugen efter mødte jeg ham med min egen hund (lille) og han ville gerne snakke med den, det har han aldrig gjort før.

(1 behandling)

Pige 3 år

Meget sensitiv, virker uinteresseret i andre børn, holder familien vågen om natten. Moren fortæller: “Der er sket store forandringer hos min datter. Før ville hun ikke for tæt på andre børn og f.eks det at gynge mere end én på den store sansegynge i børnehaven, var helt udelukket, for hun kunne ikke lide, hvis de andre rørte hende. Nu sidder hun gladeligt sammen med MANGE andre børn på gyngen og hviner lige så højt som dem. Jeg fik følgende anmodning fra hende den anden dag; “Mor må jeg gerne være rigtig meget oppe i børnehaven i dag?” ,der tabte jeg lige underkæben. Nætterne råber vi også hurra for… tror kun at vi har haft 4 dårlige nætter siden behandlingen.”

(3 behandlinger+ Bach dråber)

Dreng 8 år

Indlæringsvanskeligheder og angst. Meget sensitiv dreng, tager alle andres følelser ind og kan ikke håndtere dem. Er samtidig bange for, at mor skal dø. Han får rettet op på sin ubalance og lukket lidt af for andres impulser. Det var en meget glad dreng, der sprang ned fra briksen.

(1 behandling + Bach dråber)

Dreng 9 år

Indlæringsvanskeligheder. Allerede da han kommer igen 2. gang, kan moderen fortælle om de fremskridt han har gjort. I skolen roser de ham, fordi han nu er begyndt at læse. Moren fortæller, at nu laver han og storebror lektier sammen. Skolen anbefaler, at behandlingerne fortsætter. Undervejs har mor også fået 2 behandlinger.

(5 behandlinger + Bach dråber)

Pige 9 år

Sengevæder. Efter 1. gang, kan moren fortælle, at der kun har været 2 små uheld siden sidst.

(3 behandlinger)

Hvad kan jeg hjælpe dit barn med? Du er velkommen til at skrive en mail til mig om problematikkerne.

Læs flere historier unge, voksne