Voksnes oplevelse med kinesiologi

Du kan her læse om, hvad andre har fået ud af et behandlingsforløb.
Hvis du stadig ikke er helt overbevist om jeg kan hjælpe dig, så vil jeg foreslå en afklarende samtale incl. Det jeg kalder indledende test, så du kan mærke, hvordan jeg tester og taler med kroppen.

Kvinde 21 år

Eksamensangst, søvnforstyrrelser.

“Jeg følte mig rustet til eksamen og havde ikke den samme klump i maven, som jeg tidligere har oplevet. Eksamen gik godt og jeg har haft stor gavn af Bachdråberne, som jeg dog kun tog i starten”

(3 behandlinger + Bachdråber).

Kvinde 27 år

“Jeg fik anbefalet en kinesiolog-behandling i forbindelse med smerter i min venstre arm, som var forårsaget af overanstrengelse. Jeg mødte op og var meget spændt på behandlingsmetoden, fordi jeg aldrig tidligere havde prøvet netop den metode. Jeg havde forinden læst lidt om Kinesiologi på internettet, og fandt det meget spændende og tiltalende. Det viste sig at være en øjenåbner for mig, da Lene var inde og tyde hvad der var galt. De problemer jeg havde, har jeg kunnet mærke igennem hele mit liv og jeg har altid haft problemer med at forstå og overskue dem. Jeg gik derfra med en meget mere positiv tilgang til tingene, og jeg følte det som var jeg født på ny! Jeg kan godt lide behandlingsmetoden man anvender i Kinesiologi. At det er kroppen der svarer, og at man derfor ikke selv bestemmer hvilke ting der dukker op til overfladen, men at det er det som kroppen har brug for at få hjælp til, der dukker op. Det er som om kroppen får et talerør! Lenes behandlingsmetode er meget behagelig og man føler sig i trygge hænder med det. Jeg vil helt sikkert anvende kinesiologi fremover, da jeg føler at det har hjulpet mig frem til at nå mit mål om at blive et mere harmonisk menneske, til at kunne tyde min egen kropssignaler, så jeg kan forstå, acceptere og være i den.”

Kvinde 40 år

“Da jeg efterhånden var blevet ret desperat pga. ryg smerter  studerede jeg hjemmesider om healing og har selv taget kurser i det, men uden synderlig effekt.
Men så mødte jeg Lene Jespersen som er kinisiolog og hun prøvede tålmodigt at forklare mig, at hun måske kunne hjælpe min ryg.
Ud fra hendes forklaring var jeg lidt skeptisk, men ville dog gerne give det et forsøg.
Hun gav mig en behandling, hvor hun spurgte min krop om forskellige ting uden at røre min ryg overhovedet.
Jeg tænkte “kom nu igang med at behandle min ryg”. Men Lene rørte den overhovedet ikke, så jeg var glad for at den første behandling var en demo, og derfor ikke kostede mig andet end at give en tilbagemelding. For ellers ville jeg have følt mig snydt.
Lene sagde, at jeg nok godt kunne få lidt ubehag efter behandlingen.
Ja, right tænkte jeg – damen havde jo knap rørt mig, så det var da vist det man kalder en god portion tiltro til egne evner.
Jeg tog hjem og tænkte ikke videre over behandlingen….., før næste morgen.
Nu havde jeg ikke ondt i ryggen længere!!!! …., Nej jeg havde mega ondt i ryggen! Det føltes som om jeg var blevet kørt over af en lastbil.
Jeg kontaktede selvfølgelig Lene og spurgte om det var normalt, eller om jeg var ved at få influenza.
Det var helt normalt og det ville fortage sig efter noget tid.
Hummmmm ….,hvor lang tid???
Det kunne hun ikke svare på. Men jeg skulle komme om en måned igen.
Desværre kunne jeg jo ikke kræve pengene tilbage, for det var som sagt en gratis behandling. Møg!!!! Og jeg overvejede om jeg skulle aflyse den næste tid.
Efter noget tid havde smerten ganske vist fortaget sig en smule, så jeg valgte at få en ny behandling, som aftalt. Men var stadigvæk skeptisk.
Lene gjorde igen de samme bevægelser, og tilførte balance i mit energisystem, forklarede hun, – men nu tilførte hun noget healing oveni.
Healing kunne jeg forholde mig til, men stolede ikke helt på, at det virkede, da jeg jo har prøvet at heale mig selv uden resultater.
Derfor følte jeg nu, at det var spild af tid og penge. Men så var det da prøvet.
Dagen efter havde jeg det meget bedre i min ryg. Til gengæld var mit humør noget der minder om præmenstruel x 5.
Jeg var nok noget af det sureste og brokkede mig over ting jeg selv blev flov over. Det fløj ud af min mund og jeg kunne slet ikke styre det. Jeg måtte flere gange undskylde overfor mand og børn for min ubehøvlede brokken! Og tænkte flere gange, det der havde du ikke behøvet at sige.
Jeg følte at en sur ond heks havde besat min krop.
Men Lene sagde at det var helt normalt og at det ville gå over igen.
Og Heldigvis gik det over, og jeg fik det bedre.
Nu er jeg spændt på hvad næste behandling bærer med sig, så hvis du møder mig ude i livet, ved du nu, hvorfor jeg muligvis opfører mig anderledes, så pas på!!!
Forøvrigt kan jeg kun varmt anbefale Lene, hun kan hjælpe med mange andre ting end rygproblemer og ikke alle reagerer på samme ucharmerende måde på behandlingen som jeg.”

Mand 76 år

“Jeg har gennem mange år være meget plaget af allergi. Det er faktisk pollen fra alle træer og det står på i de 3 første måneder af foråret og starten af sommeren. Jeg er træt, øjnene løber og jeg kan ikke lave meget i min have. Tidligere har jeg fået en indsprøjtning og det har taget det værste, men sidste gang virkede det ikke. Nu har jeg så også hørt, at den indsprøjtning kan give sukkersyge. Derfor kontaktede jeg Lene i foråret for, at høre om hun kunne hjælpe mig. Jeg fik 3 behandlinger og det var mærkbart bedre og perioden, hvor jeg har været træt, har ikke været så lang. Vi blev enige om, at jeg skulle komme igen før det normalt ville starte næste år, så Lene kunne tage det inden allergien kommer i gang.”

Læs flere historier børn og unge

Er du blevet nysgerrig på, hvad jeg kan hjælpe dig med? Hvis du har brug mere sikkerhed, så vil jeg anbefale en afklarende samtale, hvor du også samtidig får en kort prøvebehandling.