5 timers kursus med instruktør når du har købt dit onlinekursus.

Lær denne skønne afstressende behandling, så du kan forkæle din familie og dine venner. Når du har købt dit onlinekursus og gennemført det hjemme, får du grundig instruktion på dette fysiske kursus. Kontakt mig ang. køb af onlinekursus.Et godt tip, inviter en veninde/søster/partner til også at købe kurset, så har du en at bytte behandling med.Deltag i kurset uanset om du er nyt eller erfarent medlem af doTERRA. Måske har du allerede taget kurset, men ønsker at opfriske det.

Pris: 250,- incl. kaffe/te og snacks

Muligheder

  • Du er helt ny og har endnu ikke kundenummer hos doTERRA. Køb onlinekursus incl. 15 ml af hver olie + fysisk kursus og medlemsskab, der giver mulighed for at købe olier med 25% rabat: Normalprisen er 2538,- hos mig 2400,- 
  • Du har olierne i forvejen. Køb onlinekursus + fysisk kursus: 1000,- (rabat 60,-)
  • Du har tidligere taget kurset i Team doTERRA, men vil genopfriske teknikken: 250,-

Tåsinge: Søndag d. 24. marts 2024 kl. 10-15 (Sangdrosselvej 3, Landet)

Odense: Lørdag d. 4. maj 2024 kl. 10-15 

Adressen i Odense: Højby Sundhedscenter, Hollufgårdsvej 10A, 5260 Odense S.

 

Kursusindhold

Når du har købt adgang til onlinekurset, skal du hjemme gennemgå de teoretiske videoer om, hvordan denne teknik er sammensat, hvilke teorier, der ligger bag de anvendte olier og de fysiske teknikker. De videoer, hvor der instrueres i teknikken, er det en god ide at have en at afprøve teknikken på, men du kan også vente til det fysiske kursus. Dog vigtigt, at du har set alle videoer, da det udløser dit certifikat.

På det fysiske kursus med instruktør, hjælper jeg dig med at blive mere sikker i teknikken, så du føler dig godt klædt på når du giver behandlingen til andre. Her får du mulighed for både at give og modtage en behandling med kyndig vejledning. Jeg blev certificeret i 2016 og har praktiseret Arama Touch technique siden. Desuden gennemgås de 8 olier, der anvendes og hvordan de har effekt på kroppen. Faktisk op til 3 dage efter en behandling. 

Medbring: Dine olier, lagen, 2 håndklæder, et tæppe og madpakke. Jeg sørger for brikse, kaffe/te/vand og snacks

Læs mere om selve teknikken