100% rene og naturlige æteriske olier

 Naturens egen medicin
Tag vare på dit helbred ad naturens vej med et gift- og kemifrit alternativ

Æteriske olier fra doTERRA er nogle af de fineste olier, der findes i verden. Det særlige ved 100% rene olier er, at de fleste kan indtages. Prøv ikke dette med andre billigere olier! Læs altid på flasken.

Æteriske olier er naturens egen medicin, hvis egenskaber har været kendt gennem flere tusinde år. De har været brugt til, at styrke immunforsvaret og stimulere kroppens egen selv helbredende kraft og selvfølgelig til pleje af huden, parfume og wellness. Gammel viden på nye flasker.

Olier fra firmaet doTERRA, er 100% rene terapeutiske olier, som trænger ind i kroppen og støtter organer, funktioner og det følelsesmæssige. Det har ikke noget med parfume og kemisk fremstillede dufte, at gøre, men i sjældne tilfælde kan der opstå allergiske reaktioner. Derfor er det vigtigt altid at orientere sig grundigt om brug. Ofte er det en god ide´at fortynde med en bæreolie (spaltet lugtfri kokosolie eller mandelolie).

Æteriske olier kan benyttes til voksne, børn og kæledyr. Få kendskab til denne helsebringende verden, hør de spændende og oplysende informationer om, hvordan olierne bl.a. styrker helbredet, skaber følelsesmæssig balance, og hvordan du kan indarbejde brugen af dem i din hverdag til f.eks.:

  • Støtte immunforsvaret.
  • Meditation og chakraer
  • Jordforbindelse og overskud.
  • Åndedrættet.
  • Nattesøvn og indre ro.
Jeg holder intro rundt om på Fyn, hvor jeg gennemgår de 10-12 mest populære olier, men du kan også arrangere et “Homeparty” for dig og nogle veninder. Eller få en 1:1 gennemgang af olierne og høre om, hvad de kan gøre for dig.
Hvis du allerede har nogle af olierne, så kan du med fordel smutte ind på min Facebookside og blive medlem af min private gruppe
Find gruppen her
Du kan købe et prøvesæt med en smagsprøve på de 11 olier jeg gennemgår.
Det giver mest mening at have olierne før du deltager i et online foredrag.
Prisen er 195,- incl. 1 ml. af 11 olier, 7 vegetabilske kapsler og en folder.

 

Vil du købe olierne, kan det gøres sådan:
  • Køb hele flasker (5 ml. eller 15 ml) til vejl. udsalgspris, de mest populære kan købes på min officielle webside
  • Køb en 2 ml. prøveflaske hos mig.
  • Få et kundenummer og køb selv med 25% rabat, det koster ca. 188,- i oprettelse og 127,- om året (incl. en pebermynteolie).
  • Startsæt #60214687, ”Family essentials-dansk” 10 olier á 5 ml : ca. 1300,- incl. kundenummer og forsendelse.
  • Startsæt #60207324, ”Home essentials-dansk” 9 olier á 15 ml/1 á 5 ml. + diffuser : ca. 2450,- incl. kundenummer og forsendelse.

Kontakt mig, hvis du vil have en præsentation. Mobil: 28604447

 

Prøv også en afstressende behandling med olierne.

Jeg bruger de 100% rene æteriske olier, som med blide strøg påføres ryg og fødder. Olierne  stimulerer immunforsvaret, giver energi, hjælper mod stress og giver balance til krop og sind.

Læs mere om behandlingen her 

Eller bestil en behandling til dig selv, en veninde eller din mor.