Lene Jespersen

Kan du nikke genkendende til noget af følgende?

  • Søvnproblemer: Jeg har svært ved at falde i søvn eller vågner mange gange om natten. Ofte er der tanker eller bekymringer, jeg ikke kan slippe. Andre gange er der en uro i min krop. Når jeg sover dårligt, går det ud over mit humør og jeg mangler energi og overskud til mine gøremål.
  • Problemer med maven: Jeg har ofte hård eller tynd mave, det skifter meget. Nogle dage kommer jeg slet ikke på toilettet, der er ligesom ikke tid til det. Jeg føler mig oppustet, har ondt i maven, kvalme eller halsbrand, der gør, at jeg ikke rigtig får spist noget og når jeg spiser, kan det være noget hurtigt på vejen.
  • Migræne og hovedpine: Jeg får tit migræne/hovedpine og må opgive at lave andet end at ligge. Det giver mig dårlig samvittighed, både overfor min familie og overfor mit arbejde. Det er ikke altid medicin kan hjælpe.
  • Stress og angst: Jeg kan opleve synsforstyrrelser, hylen for ørerne og have svært ved at finde ord, det bliver helt sort tale. Jeg kan opleve tristhed og en voldsom træthed, hvor jeg bare har lyst til at gemme mig væk. Der er en uro i kroppen og mit hjerte slår kraftigere. Jeg føler ikke, at jeg har tid til det, jeg skal nå.
  • Selværdsproblematikker: Jeg er usikker og føler ofte, at jeg ikke er god nok.

Hvad vores følelser og tanker beskæftiger sig med og fokuserer på, vil på et tidspunkt manifestere sig i den fysiske krop.

Så hvad er det din krop prøver at fortælle dig? Hvis du ikke selv ved det, er det præcis, hvad jeg er uddannet til at spørge kroppen om.

Et forløb hos mig

Når du starter i et forløb hos mig, starter jeg med at få et overblik over de symptomer, tilstande og sygdomme, der ligger i din historik, samt de udfordringer, tanker og følelser du har lige nu. Sammen finder vi et mål, der passer til dig, hvorefter jeg skræddersyr et forløb, der passer til dine udfordringer. Hver krop er helt unik og det er din krop også. Igennem kinesiologien samtaler jeg med kroppen og hjernen for at finde det helt rigtige sted at hjælpe dig frem imod dit mål.

Hvis din udfordring f.eks. er migræne/hovedpine, kan et forløb bestå af behandlinger for kæbespændinger, som er årsag til mindst 80% af spændingerne i andre muskler rundt om i kroppen. Migræne/hovedpine kan også skyldes en dårligt fungerende fordøjelse og nogle tarmbakterier, der ikke er i hopla.

Du kan booke en afklarende samtale, hvor du samtidig får en lille smagsprøve på, hvordan jeg arbejder.

De behandlingsmetoder jeg benytter, kan du læse mere om her

Hvis du gør det, du altid har gjort, får du samme resultat som du altid har fået.

Er du klar til at ændre din tilgang til din sundhed nu, sammen med mig?

Småbørn

Skolebørn

Teenagere

Mand/kvinde

Ikke helt klar endnu? Så kan du i stedet modtage mit nyhedsbrev med gode tips, selvhjælps øvelser m.m.