Hjemme behandling og terapi til dit kæledyr

Kinesiologi til dyr. 

Kinesiologi til dyr i jeres eget hjem på hele Fyn. Som noget nyt, tilbyder jeg behandling og terapi med kinesiologi til dit kæle dyr. Jeg har erfaring med hunde, katte og lidt med heste.

  • allergi
  • angst
  • aggressiv overfor andre hunde
  • alene hjemme
  • køresyge
  • dominerende
  • ødelægger ting
  • dårlig fordøjelse

Gennem årene har jeg flere gange behandlet min egen hund for angst/utryghed ved, at være alene hjemme, samt når den var syg eller virkede utilpas. Jeg har brugt de teknikker jeg har som kinesiolog, healer og Bachterapeut.

Flere er kommet til mig med deres kæledyrs problemstillinger, fordi jeg har hjulpet dem(altså mennesket)

Senest er jeg blevet opfordret til, at gøre det mere tilgængeligt at få kinesiologi til dyr.

Kinesiologi til dyr, hvordan foregår det?

Dyr er uden forudfattede meninger om hvad alternativ behandling kan og gør, så deres reaktioner er helt umiddelbare og meget visuelle. Dyret tager imod og er meget tillidsfuldt, når de mærker jeg vil dem det godt.

Indledningsvis har jeg en lang snak med ejeren imens hunden/katten vænner sig til min energi. Jeg spørger ind til problemstillinger ved, at fingerteste og behandler ud fra de svar jeg får. Efter endt behandling, blander jeg en flaske med Bachs blomsterremedier, som skal indtages i vand eller dryppes på pelsen for at støtte dyret de følgende 3 uger. Der vil typisk være brug for 1-2 behandlinger.

Her ser du hvordan jeg behandler en hund

jeg finger tester
behandler
tester
behandler
tak for behandling

Case 1: Hestepige, der har været på tur langs landevejen, hvor hesten er blevet forskrækket. Pigen kastes af, men har stadig den ene fod i stigbøjlen, så hun slæbes hen ad vejen. Hesten er meget bange og vil ikke ud af stalden dagen efter. Pigen er forslået og meget forskrækket og angst for at skulle op på hesten igen.

Behandling: Jeg behandler først pigen og beder hende derefter placere en medbragt hårtot fra hesten på navlen og behandler dem derefter sammen, da de var sammen om oplevelsen.

Opfølgning: To dage efter skriver pigen til mig, at hun har været ude at ride på hesten og det gik rigtig godt for dem begge to.

Case 2: En hund, (1 1/2 gammel) der har fået nyt hjem. Den nye ejer undrer sig over hvorfor hunden gnubber sin mave hen over græsplænen hele tiden, klør sig og virker tydeligt irriteret. Dyrlægen konstaterer straks, at den har allergi og får noget allergivenligt foder.

Behandling: kinesiologi og healing, samt en flaske Bachs blomsterremedier til 3 ugers forbrug. Hunden er helt med på det, der sker og nyder tilsyneladende behandlingen.

Opfølgning: allerede om aftenen skriver ejeren til mig og fortæller, at hunden har sovet hele dagen. Ugen efter er de på ferie med hunden og ejeren fortæller, at den ikke har udvist aggressiv adfærd over for andre hunde og at den ikke gnubber sig.

Jeg bor på Tåsinge og kører hjem til dig og dit dyr på hele Fyn.