Enhedsterapi — en vej til helbredelse.

enhedsterapi og energiarbejder

Jeg kan pr. 1.11. 2015 tilføje en ny titel til mit CV: Enhedsterapeut 🙂

Enhedsterapi bygger på  intuitiv energiforskning, medicinsk videnskab og de mest virksomme elementer i alternative/komplementære metoder. Metoden lægger vægt på at udvikle effektive symptomlindrende teknikker, og enhedsterapeuterne arbejder med at finde årsagen til lidelser og problemer. Enhedsterapi er betegnelsen på en helhedsforståelse af, hvordan krop, sind og ånd arbejder sammen. Således kan vi betragte enhedsterapi som en medicinsk filosofi, et menneskesyn, en diagnostisk metode. Enhedsterapeuter arbejder med at genskabe enhed gennem anvendelse af naturlovene i helbredelse, for dermed at styrke helbredelsesprocesserne på de mange niveauer, mennesket består af.

Den norske læge og forfatter Audun Myskja underviser på uddannelsen i samarbejde med Kinesiologiakademiet.

Det grundlæggende

Foreningen af ånd — sind — krop. På baggrund af over tredive års indsamling af meditative og åndelige erfaringer og klinisk arbejde med mennesker, har vi udviklet metoder for at opnå dybere bevidsthed, som dermed giver mulighed for at nå endnu dybere åndelige funktioner og specifikt forankre disse i kroppen og i det daglige liv.

Enhedsterapi er summen af mere end tredive års erfaringer med integreret medicin — en syntese af det bedste i medicinsk behandling og komplementære terapier. Metoden udgør en syntese af de elementer, som kendetegner vellykkede terapier og de terapeutiske forløb, som viser sig i praksis i at hjælpe mennesker. Metoderne i enhedsterapi er bygget op, så de både giver teknikker til praktisk hjælp og lindring af symptomer.

Hvem kan få gavn af det?

Enhedsterapi er sammensat og udviklet af den norske læge Audun Myskja, som med sin lægefaglige og alternative baggrund har erfaring indenfor sundhedsvæsnet og i plejesektoren. Har har især haft store resultater indenfor demens, hvor han meget har brugt musik, sang og bevægelse til, at vække en fastlåst eller slumrende hjerne. Han har skrevet flere bøger, som er oversat til dansk “Helbred dig selv”, “Find din indre kraft”, “Jeg skulle have sagt jeg elsker dig”, Mit hjerte har ikke demens”.

Audun Myskja har sammensat uddannelsen ud fra sin store erfaring med behandling af mennesker fysisk, psykisk og følelsesmæssigt.

Jeg bruger enhedsterapi til både børn og voksne, hvor jeg ofte kombinerer med kinesiologi og anden energiarbejde. To gange har jeg hjulpet døende mennesker med, at slippe gammel energi i kroppen og give dem lindring. Det er en stor tilfredsstillelse for mig, at hjælpe mennesker hvorend de er i livet.

Mere om uddannelsen på Fyn

Kontakt kinesiologiakademiet eller se mere her på siden om Enhedsterapi