Kinesiologens værktøjskasse

I forbindelse med en behandling, gør jeg brug af forskellige remedier, øvelser eller andet, der kan være brug for som støtte, fokus eller styrke til det vi er i gang med eller som opfølgning eller støtte i tiden efter behandlingen. I det tilfælde får klienten hjemmeopgaver.

Jeg spørger ofte kroppen om, hvad der skal til eller vurderer behovet løbende i behandlingen på grundlag af den igangværende samtale og hvad kroppen fortæller.

Bachs blomsterremedier

Der er 38 forskellige udtræk fra blomster og planter, der hjælper på de Bachs blomsterremedier følelser, der kan dominere os alle fra tid til anden.

Mest kendt er nok Rescue, som er et nødhjælpsremedie, der er blandet af 5 remedier. Fås som dråber, spray, creme og pastiller.

Jeg blander en flaske af de remedier jeg vurderer, vil gavne i den aktuelle situation. Der konserveres med cognac.

Flasken varer ca. 3 uger og tages enten på tungen eller på huden (4 dråber, 4 gange om dagen) Det er de daglige dryp, der på sigt giver den gode positive effekt.

doTerra olier  energiarbejder.aromatouch

Olierne fordeler sig i kroppen gennem huden og skaber balance i det parasympatiske og sympatiske nervesystem. Løsner op og løfter energien og humøret.

Farve-dufte

Franske parfumer og olier, som styrker og stimullerer f.eks. stemninger, følelser og chakraer.

Krystaller og sten

Der kan være brug for den kvalitet, som den enkelte sten repræsenterer.

Børn får altid lov, at få en sten med hjem som en lille gave.

Englekort

EnglekortJeg bruger bl.a. Doreen Virtues englekort, som giver en kærlig besked fra englene.

Når der trækkes et kort, kan det enten være for, at fortælle om noget, der skal fokuseres på i forbindelse med det mål, der arbejdes med eller noget andet du som klient, skal gøres opmærksom på.

Det kan også være et andet syn på det problem klienten kommer med.

Lyde/toning

Jane Winther og kinesiolog Karin Jensen, har sammen komponeret nogle lyde, der bruges som afbalancering under behandlingen eller som hjemmeopgave. Jeg bruger også, at synge/tone til kroppen, hvis der er områder som trænger til det. Senest har jeg fået 2 dejlige klangskåle, som vibrerer ind i din krop.