Hvordan foregår en behandling med kinesiologi?

Du har mulighed for at bestille en prøvebehandling/indledende samtale.

Kinesiologi behandling er en målrettet, blid og effektiv metode.

Kinesiologi behandling hos en dygtige kinesiolog, hvor du får hjælp til at opløse uhensigtsmæssige mønstre, som fx. giver sig udslag i allergi, angst, stress, fordøjelsesproblemer og manglende energi og lyst til livet. Vær dog opmærksom på at selvom det er en dygtig kinesiolog med stor erfaring, så er det ingen garanti for, at du kan få hjælp til din udfordring med kinesiologi.

Find en kinesiolog i dit område, der er RAB registreret

Behandlingen foregår ved at kinesiologen tester og   “spørger kroppen”  om, hvad den har brug for for at være fri for symptomer. Det foregår via en muskeltest, som er et udslag af neofeedback hjerne og krop imellem.

Muskeltest

Kinesiologi – muskeltesten

Hvordan taler kinesiologen med kroppen?

For at forstå det, skal du prøve, at forestille dig hvordan det føles, hvis du skal noget du rigtig glæder dig til. Med hele din krop er du glad, fuld af energi og har styrke i musklerne.

Forestil dig det modsatte, du skal noget du frygter, bliver ked af eller mister energi af. Så vil hele din krop reagere med at falde lidt sammen og du har mindre styrke i musklerne.

Hos en hund, er man slet ikke i tvivl når den kommer dig i møde glad og fuld af energi når du f.eks. kommer hjem og bliver mødt i døren af en logrende hund. Modsat når du skal hjemmefra om morgenen, hvor hundens kropssprog tydeligt viser, at den er ked af det og trist.

Kinesiologi er et samspil mellem hjernen og musklerne.

Det er jo ikke noget musklen selv finder på om den er fuld af energi eller er energiforladt, men noget der foregår i din hjerne. Det er reaktioner på følelser, der bunder i tidligere kedelige, angstfyldte eller traumatiske oplevelser. Disse oplevelser sætter sig som spor i kroppens hukommelse og med tiden vil du forsøge at undgå visse ting f.eks. lukkede rum, mange mennesker, naturen, katte/hunde/heste, rejser, eksamen, kærlighed….

Så når kinesiologen spørger kroppen, så provokerer man den ved at spørge om noget og derefter observere hvordan musklen forbliver stærk eller svækkes. Du kan selv mærke det ret tydeligt fx ved en allergitest, hvor kinesiologen kan placerer hår fra dyr eller andet man har mistanke om kan fremkalde allergi. Alle muskler i kroppen kan bruges, at teste på og giver udslag også selvom du er fit og veltrænet.

Hvis det er et lille barn, kan jeg enten behandle igennem mor/far eller imens barnet sidder på skødet.

Undervejs kan jeg bruge forskellige ting fra min “værktøjskasse“, der støtter behandlingen.

Jeg tilbyder behandling med kinesiologi på Lindvedgård i Odense S og på syd Fyn, nærmere betegnet Tåsinge, som ligger 10 min. kørsel fra Svendborg. Når jeg behandler dyr, kommer jeg hjem til dig.

Her kan du se hvordan en afbalancering kan foregå.

Det er Kisser Bjerregaard fra Kinesiologiakademiet, der er i Naturligvis på DK 4

Småbørn

Skolebørn

Teenagere

Voksne

Dyr