Vil du nyde foråret i år?


Røde øjne, snue og atjuuu !
Længes du efter, at nyde foråret?
Jeg behandler på en nænsom måde uden kemi.

  • Røde øjne
  • løbende næse
  • manglende energi

……er det noget du genkender?

Ved du, at hvis du gør det samme som du altid har gjort, så får du det samme som du altid har fået. Tankevækkende, ikke?

Så mit spørgsmål er; vil du nyde foråret i år? Er du parat til, at gøre noget andet i år?……..det var kvinden her, som ellers ikke “tror på sådan noget”

Kvinde 47 år

“Jeg har hele mit liv haft astma og allergi overfor hest, hamster, kat,
kanin, efter 1 behandling hos Lene, viste priktesten, at jeg kun var
allergisk overfor hamster. Samtidig lindrede hun mine hedeture, så jeg nu
sover meget bedre om natten”*

Fakta: Allergi og høfeber er kroppens kamp/flugt reaktion på elementer som den opfatter som farlige. Hos din læge kan du få en årlig indsprøjtning, men undersøgelser har for nylig vist, at det på længere sigt kan give knogleskørhed og sukkersyge, så nu er lægerne mere tilbageholdende med, at give indsprøjtning med binyrebark hormon.

Scenarie, der kan ligge til grund for allergi Prøv at forestille dig, at du er et lille barn på ca. 1 år, du er ved at lære, at gå og det foregår udenfor i den dejlige forårssol. Benene er lidt usikre endnu og pludselig sker der noget, som for et barn er voldsomt (en lyd, jeg kan ikke se mor, en hveps stikker….) og barnet bliver bange. Da kroppen er i gang med, at lære verden, at kende så kategoriseres dette som noget, der skal undgås fremover. Derfor scanner den lige omgivelserne, for at registrerer hvad den skal tage sig i agt for. Der er et birketræ ognoget græs. Bingo!  en allergi er grundlagt med birk og græs som skurken.

Bemærk! jeg kan ikke give garanti for, at du slipper helt af med din allergi, men ville det ikke være fedt hvis dine gener blev færre og udgifterne til medicin blev mindre?

Bestil tid i januar-marts med 10% rabat, så tager vi allergien inden den kommer for godt i gang.

Similar Posts